Kombi prevoz
Beograd - Herceg Novi

Kombi prevoz putnika Beograd – Herceg Novi. Svakodnevni polasci. Prevoz na adresu, po principu od vrata do vrata.

Herceg Novi

Beograd - Herceg Novi korisne informacije

KIlometraža

Rastojanje na ovoj relaciji iznosi 510 km.

Vreme putovanja

Relacija se prelazi za oko 8h.

Cena karte

Cena karte u jednom pravcu sa autobuske na autobusku iznosi 55€. Povratna je 100€. Cena karte u jednom pravcu sa adrese na adresu je 60€, a povratna je 110€.

Kombi prevoz putnika Beograd - Herceg Novi

Prevoz putnika do Herceg Novog luksuznim automobilima, kombijima i mini van vozilima. Redovne linije i polasci iz Beograda za Herceg Novi, kao i povratak iz Herceg Novog za Beograd. Relacija Beograd – Herceg Novi iznosi 510km. Put traje oko 8h. Cena karte u jednom pravcu sa autobuske na autobusku iznosi 55€. Povratna je 100€. Cena karte u jednom pravcu sa adrese na adresu je 60€, a povratna je 110€.

Sva naša vozila su novije generacije. Opremljena su klimom i besplatnim WiFi-om koji je na raspolaganju putnicima. Prevoz putnika se vrši po principu od vrata do vrata. To znači da Vas uzimamo sa dogovorene adrese i prevozimo do željenog mesta.

Rezervaciju možete izvršiti online, tako što ćete popuniti formular koji se nalazi na ovoj stranici i ostaviti neophodne podatke. Ili nas možete jednostavno pozvati na neki od dostupnih telefona. Takođe, možete nas kontaktirati i putem Viber-a. Sve informacije o telefonskim brojevima i email adresama možete pronaći i klikom ovde.

Rezervacija

Ostale destinacije u Crnoj Gori

Lista gradova u Crnoj Gori, pored Herceg Novog, do kojih vršimo usluge kombi prevoza putnika.