Dubrovnik-Split-Šibenik-Zadar-Zagreb

Kombi prijevoz putnika iz Dalmacije za Zagreb i povratak nazad. Svakodnevni polasci. Prijevoz na adresu, po principu od vrata do vrata.

Cjenik

Dubrovnik

Dubrovnk – Zagreb

Split

Split – Zagreb

Šibenik

Šibenik – Zagreb

Zadar

Zadar – Zagreb

Kombi prijevoz iz Dalmacije za Zagreb

Prijevoz putnika iz Dalmacije za Zagreb luksuznim automobilima, kombijima i mini van vozilima. Redovne linije i polasci iz Dubrovnika za Zagreb, kao i povratak iz Zagreba za Dubrovik. Vozimo na liniji Dubrovnik – Split – Šibenik – Zadar – Zagreb. Najbolji, najbrži i najpovoljniji prijevoz iz Dalmacije do Zagreba – LuxLine prevoz.

Sva naša vozila su novije generacije. Opremljena su klimom i besplatnim WiFi-om koji je na raspolaganju putnicima. Prijevoz putnika se vrši po principu od vrata do vrata. To znači da Vas uzimamo sa dogovorene adrese i prijevozimo do željenog mesta.

Rezervaciju možete izvršiti online, tako što ćete popuniti formular koji se nalazi na ovoj stranici i ostaviti neophodne podatke. Ili nas možete jednostavno pozvati na neki od dostupnih brojeva. Takođe, možete nas kontaktirati i putem Viber-a. Sve informacije o telefonskim brojevima i email adresama možete pronaći i klikom ovde.

Rezervacija